Мнения

Благодаря от сърце на Мариана, д-р Николов и на целият екип на хосписа, за всичко което направихте за мен. Благодаря, че ми върнахте надеждата за живот. Дойдох при вас докаран с линейка и носилка след двумесечен престой в реанимация. Бях в изключително тежко състояние. Не приличах на човек, а на скелет, труп - ни жив, ни умрял, обездвижен и изнемощял. След положените денонощни грижи за мен от страна на екипа, упоритостта на рехабилитаторите в началото на септември се изправих на крака и проходих отново. Първо с проходилка, после с канадка и накрая без помощни средства. Гледахте ме и ме хранехте като бебе и това доведе до премахване на сондата и нормално хранене през устата. И така аз започнах да качвам килограми и отново заприличах на човек. Тук в хосписа правите чудеса. От 40 килограмов скелет направихте от мен 70 килограмов боец със здрав дух и здраво тяло. Днес си тръгвам с огромни благодарности и уважения към целия екип на хосписа. БЛАГОДАРЯ И ПОКЛОН пред вашия труд! Никога няма да забравя помощта, уважението и добрината, която получих от Вас!

П.Л., 14.10.2012

Благодаря на целия персонал на Хоспис “Царица Елеонора” за грижите, които положихте за моя баща. Доведохме го при вас с трахеостома, катетър и на памперс. След 5 месеца интензивни грижи и рехабилитация го прибираме в дома на собствен ход и в добро здраве. Нека Господ даде на вас и семействата ви много здраве и дълъг живот. Вашата любов и търпение нямат цена!

Т.С., 5.4.2009

Искам да изкажа благодарността си към целия колектив на Хоспис “Царица Елеонора”, които положиха много грижи за нашата близка И.Л. Преди четири месеца я доведохме в тежко състояние след прекаран инсулт. Благодарение на добрите грижи, рехабилитация тя започна да се движи с проходилка. Вие направихте всичко, което можахте, отменихте ни в най-тежък момент.

Д.С., 22.1.2009

Благодаря на целия персонал от хоспис „Царица Елеонора”, на Мариана Петрова, на д-р Николов за грижите и вниманието, които полагат, за всеотдайността и за трудолюбието им. Благодаря на м.с. Дора Христова и на м.с. Русева, на болногледачите за грижите, които положиха за моя брат Д.Р. в продължение на 8 месеца. Желая на всички ви много лично щастие и успехи в благородната кауза.

М.К., 20.4.2010